Omix | Açık Rıza Metni
Omix

Kişisel Verilerin Korunması Açık Rıza Metni

İşbu form, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin  Korunması Kanunu’nun 10.maddesinde düzenlenen Veri sorumlusunun aydınlatma yükümlülüğü hükümleri kapsamında  veri sorumlusu sıfatıyla Omix Mobil Teknoloji A.Ş (“OMIX”) tarafından onayınıza sunulan Aydınlatma Metninin ardından Kişisel Verilerinizin İşlenmesi ve aktarılması ile ilgili açık rıza tercihlerinizi almak için sunulmaktadır. Lütfen açık rızanızın alınmasını gerektiren aşağıdaki kişisel verileriniz ile ilgili tercihinizi belirleyiniz.

Ad soyad, E-posta adresiniz, telefon numaranız şeklindeki kişisel veriniz ve sizlerle kuracağımız iletişim ve etkileşimler sırasında edinilecek kişisel verileriniz, Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun uyarınca onayınız ve KVKK 5. maddesi uyarınca açık rızanız olması halinde; 

Ürün ve hizmetlerimizle ilgili güncel gelişmelerden sizleri haberdar etmek, 

Size özel hizmetler sunulması

Verdiğimiz hizmetleri size özel kişiselleştirebilmek

Kampanyalarımız, ürün ve hizmetlerimiz hakkında promosyon, reklam, indirim, tanıtımlar için SMS, Aranma ve E-posta şeklinde ticari iletiler göndermek  amaçlarıyla işlenecektir. 

Kişisel verileriniz, yukarıda bahsedilen amaç ve faaliyetlerin yerine  getirilmesi amacıyla  ticari ileti gönderimi, reklam tanıtım işlemleri nedeniyle hizmet alınan veri işleyen, ölçümleme, hedefleme, profilleme desteği veren yurt içi ve yurt dışı kişi ve kuruluşlarla, reklam ve tanıtım ajanslarıyla, hizmet alınan CRM şirketleri ile; sms ve e-posta gönderimi yapılması için hizmet sağlayıcılarla; aramaların yapılması için çağrı merkezleriyle; faaliyetlerimizi gerçekleştirmek için yurt içi ve yurt dışı yazılım şirketleri, sunucu  ve hizmet sağlayıcılarla, İleti Yönetim Sistemi A.Ş. ile açık rızanıza istinaden paylaşılacaktır.

 

🖵 AÇIK RIZAM VARDIR                                        🖵 AÇIK RIZAM YOKTUR